Foodtruckfestival Smaak aan Zee

(In 2019 zijn wij er weer bij)

Dat SMAAKT naar meer! Dit jaar vindt de derde editie van het succesvolle foodtruckfestival Smaak aan Zee plaats en dat wel twee keer! Op 15,16,17 juni 2018 geniet jij aan Zee (@Brouwersdam)van een weekend vol heerlijk eten, drinken, muziek en meer… Én op 17, 18, 19 augustus ontdek je alle streetfood @ Ouddorp Duin. En ViaWijn is er ook bij! Met wie ga jij op culinaire ontdekkingsreis?

Onze Villa Maria wijnen!

Aanbieding!
11.75 10.25

Heel klassiek, mooi rijp bosfruit: zwarte bessen en kersen. In de smaak lekker vol, cederhout, bosbessen, vanille, zachte tannines, wat tabak. Fijne zuren, mooi soepel en elegant. Fluweelzacht, met een lange afdronk.

Aanbieding!
10.75 9.55

Framboos en aardbei in de geur. In de smaak ook rode kersen, lekker sap, goede zuren, heerlijk levendig, met stevigheid en room. Niet zomaar een eenvoudige rosé, maar een wijn met karakter.

Aanbieding!
10.95 9.95

Citrus, wat groene appel, meloen, carambola, heerlijk sappig en soepel, goede frisheid, modern, citrus, rijp wit fruit en een aangename lengte, heel aantrekkelijk.

Aanbieding!
9.95 8.95

Medium bodied’ noemt de wijnmaker deze wijn zelf, wat staat voor ‘niet zwaar’. Heel aangenaam en open, met wat exotisch fruit in de geur: banaan en ananas. In de smaak mooi rond en zacht, mollig, maar je proeft ook wat aangenaam citrusfruit. In de finale room en aantrekkelijk hout.