Wat drinkt…

…Ruud van Vianen

De wijnen van deze site vinden ook een weg naar de Horeca, dit is het werk voor Ruud. Natuurlijk is hij ook inzetbaar voor ViaWijn, Deze nieuwe uitdaging wil Ruud niet missen.

De wijn voor elke dag is de Casa Silva Family Wines Chardonnay Semillon

De wijn voor de zondag is de Rode Casa Silva Quanta 5th Generacion

21.30

Perfecte wildwijn, bij reebiefstuk, haas, patrijs of wilde eend. Maar ook een mooi stuk geroosterd lamsvlees uit de oven of van de barbecue doet het goed bij deze wijn. En natuurlijk mooie belegen kaas.

6.78

Deze frisse wijn is een perfecte combinatie met witvisgerechten en groente risotto. Ook heerlijk met zachte, witte kazen.

…Janny van Vianen

Janny getrouwd met Ruud. Janny zorgt voor de administratie en kijkt of er niet teveel uitgegeven wordt. Ja er moet iemand zijn met de hand op de knip.

De wijn voor elke dag is de Casa Silva Family wit

De wijn voor de zondag is de Casa Silva Viognier Gran Terroir

14.30

Ideaal voor coquilles à la plancha, gefrituurde inktvis of risotto met inktvis, maar ook bij visgerechten uit de Thaise keuken, die iets pittig mogen zijn.

6.78

Deze frisse wijn is een perfecte combinatie met witvisgerechten en groente risotto. Ook heerlijk met zachte, witte kazen.

…Glenn van Vianen

De zoon van Ruud en Janny.  Glenn zorgt (na bezoeken afleggen in de Horeca en de winkel draaiende te houden) dat uw wijnen op bestemming komen.  Gaat het fout dan lost Glenn dit op.

De wijn voor elke dag is de Tariquet Sauvignon Blanc

De wijn voor de zondag is de Villa Maria Sauvignon Blanc

15.99

Witvis, gamba’s, licht gevogelte zoals kip en kwartel. Ook heel goed te gebruiken bij pasta met vongole, charcuterie of lichte, koude, voorgerechten.

6.69

Goed als aperitief of aan het begin van de maaltijd. Bijvoorbeeld bij oesters, carpaccio, steak tartaar of zoetwatervis. Daarnaast ook heerlijk bij zomerse salades op basis van kip, fruits de mer of droge worst.

…Chantal van Vianen

De dochter van Ruud en Janny. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt nu een grote aanwinst voor ViaWijn. Voor Reclame/Media/Ontwikkeling moeten we bij Chantal zijn.

De wijn voor elke dag is de Primitivo van Doppio

De wijn voor de zondag is de Ripasso van Fabiano

11.20

Een eetwijn. Heerlijk bij entrecôte, rosbief, runderrollade en wildgerechten, zoals een mooie anjouduif.

6.95

Heerlijk bij rijpe gerijpte harde kazen, geroosterd varkensvlees, biefstuk en alle wildgerechten. Ook smakelijk als aperitief met wat hartige hapjes.

…Lisanne Kamp

Deze slimme dame verzorgt sociaal media: Instagram | Facebook | twitter | LinkedIn etc, Ja dit is een vak apart. Lisanne zorgt dat we niet vergeten worden.

De wijn voor elke dag is de Casa Silva Family red

De wijn voor de zondag is de Casa Silva Shiraz Reserva

11.40

Heerlijk bij stoofschotels met rundvlees en rode paprika, gegrilde eend, lamskarbonades van de barbecue.

6.78

Prima combinatie met pittige worstjes, kebab of een goede hamburger. of geniet hem met een lekkere belegen ka

…Chris van Mourik

Chris is onze Chauffeur voor de Horeca en ViaWijn. Brengt elke doos op zijn bestemming zonder breuk en zonder bekeuringen

De wijn voor elke dag is de Sottano Chardonnay / Chenin Blanc

De wijn voor de zondag is de Marques de Cáceres Crianza

10.19

Bij rood vlees, bijvoorbeeld biefstuk of ribeye. Ook goed te schenken bij stoofvlees, pasta met rode saus of bij kalfsvlees.

4.75

Lekker bij vis, schaal- en schelpdieren, witte vleessoorten, zoals gevogelte en varkensvlees, lichte kaassoorten

…Mitchell van IJzeren

Ons manusje van alles. Rijd met de bestelbus, helpt in de winkel, pakt uit, pakt in, bezoekt horeca etc. Wat moeten wij zonder hem. Maar heeft wel een dure smaak!

De wijn voor elke dag is de Prosecco Val d’Oca – Spago

De wijn voor de zondag is de Heidsieck & Co Monopole, Bleu Top Brut

7.99

Heerlijk op zichzelf als aperitief. Verder ook heel goed te schenken bij witvis en bij schaal- en schelpdieren.

28.88

Perfect als aperitief, maar ook goed te combineren met visgerechten, wit vlees, kip met morieljes, varkensvlees, kalfsvlees, gerookte zalm op toast, oesters. Ook bij koude voorgerechten met vlees is dit een goede combinatie.