Welkom als nieuw lid van de ViaWijn Familie!

ViaWijn heeft als doel om jou als wijnliefhebber een goed glas wijn te bezorgen. Dat is dan ook precies waar we ons op toeleggen: absolute kwaliteitswijnen tegen een scherpe prijs.

De mensen achter  ViaWijn zijn Ruud, Janny, Glenn en Chantal van Vianen. Wij vormen een familiebedrijf waarin het sleutelwoord wijn is. Voor ons is wijn een niet weg te denken product uit ons dagelijks bestaan. Niet alleen zijn we zelf echte wijnliefhebbers maar ook onze zakelijke activiteit bestaat sinds 1972 voornamelijk uit wijn. Wij zijn constant onderweg naar nieuwe smaken en nieuwe regio’s  waaruit wij onze wijn importeren. Wij beheren een fysieke wijnwinkel, leveren wij wijn aan horeca en verzorgen wij kerstpakketten. ViaWijn werd voorafgegaan door de site wijnwalhalla.nl, hiermee waren wij een van de voorlopers van wijnverkoop via internet. Wij durven dan ook te zeggen dat wij inmiddels veel ervaring hebben en zijn u graag van dienst om u mooie wijn-momenten te bezorgen.

Niet langer sjouwen met zware wijndozen of lang zoeken naar een parkeerplek. Via onze overzichtelijke site kunt u thuis een keus maken en door een druk op de knop komt de bestelling bij u thuis.

Heeft u vragen of ideeën hoe we je nog beter kunnen helpen? Laat het ons dan weten via de contact pagina

 

We wensen je veel wijngenot,

Ruud, Janny, Glenn en Chantal