Winkel

Showing 1–24 of 334 results

6.95

Heerlijk bij rijpe gerijpte harde kazen, geroosterd varkensvlees, biefstuk en alle wildgerechten. Ook smakelijk als aperitief met wat hartige hapjes.

7.80

Heerlijk op zichzelf. Eventueel te serveren met wat ‘fingerfood’.

3.28

Heerlijk bij schaal- en schelpdieren. Ook goed in te zetten bij gerookte vis en gebakken witvis.

5.08

Lekker bij lamskoteletjes, pastagerechten en pittige kaassoorten. Ook als aperitief, vooral met wat tapas, erg smakelijk!

5.42

Breed inzetbaar. Heerlijk bij de barbecue, mooie combinatie met rood vlees, kruidige worstjes en gerijpte harde kazen.

Diverse mousserende wijn

Bar Royal – Hûgo

4.23

Serveer Hûgo in een groot wijnglas met een schijfje appel of limoen, een takje munt en drink ‘m lekker koud! Perfect als aperitief en bij een gezellig feestje.

4.91

Uitstekend als aperitief, met wat tapashapjes. Ook te schenken bij zomerse salades en lichte gerechten. Prima te combineren met kip en kalkoen.

17.32

Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en jonge (geiten)kazen.

4.65

Autochtone druiven zijn helemaal ‘hot’ en Italië is gezegend met een hele bulk van deze druiven. Grillo is er een van. Deze wijn is mooi groengeel met wat peer en appel in de geur. In de smaak honing, abrikoos en gedroogd fruit, daarnaast ook lekker tropisch fruit. Rond en zacht, verleidelijk, maar wel met goede zuren in de finale.

5.53

Heerlijk bij gerookte vis, gebakken witvis, zoals tong picasso, of schaal- en schelpdieren.

5.59

Lichtzoete gerechten, fruitsalades, als aperitief voor de liefhebber van een licht zoete wijn, bij blauwe kazen en natuurlijk bij wat mooie eenden- of ganzenlever, een klassiek gerecht uit deze streek.

7.29

Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren

13.26

Voor bij rijke visgerechten, kreeft of coquille. Leuke combinatie met wit vlees, kipgerechten, kalkoen. Ook heerlijk bij gerijpte harde kazen eventueel met wat (gedroogd) fruit en noten.

8.93

Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.

15.95

Deze tweede wijn van OTT heet By Ott Rose en deze heeft in de geur hinten van perzik, rood fruit en witte bloesem. De smaak is zeer zacht en verfijnd, heerlijk fris en een prachtige droge afdronk met hinten van licht kers en aardbei!

7.29

Fijn bij gegrilde vis, pasta met saus van tonijn, gegrilde kip, zachte witte schimmelkazen.

4.91

Ideaal als aperitief, bij (zomerse) salades en pasta’s. Combineert ook goed bij diverse vis- en gerechten op basis van wit vlees, zoals kip of kalfsvlees.

7.99

Heerlijk als bij aperitief of bij een zomerse barbecue als alternatief voor rood of wit. Lekker bij in olijfolie gebakken groente, paella, pasta’s met vis of wit vlees en gevogelte. Ook een mooie combinatie met varkensvlees of kip.

5.08

Heerlijk aperitief, lekker bij een mooie carpaccio, spaghetti alla carbonara, gegrilde vis, olijven.

8.76

Een maaltijdwijn bij uitstek. Hier past toch een groot stuk rood vlees. Dat kan een biefstuk zijn of een mooie entrecôte maar ook een groot stuk ‘cote de boeuf’ van de bbq. Of gewoon bij een Zuid-Afrikaanse braai.

8.14

Heerlijk bij verschillende bereidingswijzen van rood vlees, daarnaast goed te combineren met harde gerijpte kazen.

4.93

Eetwijn. Lekker bij stevig rood vlees, staartstuk, rosbief, licht wild en stoofvlees.

3.89

Heerlijke aperitiefwijn. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie, (pasta)salades en bij meer lichte gerechten.

4.91

Heerlijk op zichzelf. Perfect op zijn plek bij de pasta’s met rode sauzen, een mooie pizza of een licht gerijpte kaas.