Duitsland
Heerlijk bij verschillende bereidingswijzen van rood vlees, daarnaast goed te combineren met harde gerijpte kazen.
Duitsland
Lekker bij rood rundvlees, rosbief en lamsvlees. Ook bij pikante en kruidige gerechten komt deze wijn door het kleine beetje zoet goed tot zijn recht.
Duitsland
Heerlijk bij witvis, zeevruchten, gevogelte en varkensvlees. Ook goed te schenken bij harde kazen van koemelk of gewoon als aperitief.
Duitsland
Heerlijk bij groene asperges, varkensvlees, gevogelte, grove paté en bij de meeste salades. Daarnaast heerlijk bij harde jonge kazen of als aperitief.
Duitsland
Mooie balans tussen het zoet en de zuren. Vlierbloesem, peer en perzik, sappig en aangenaam fris, lichtvoetig en verteerbaar.
Duitsland
Heerlijk bij asperges, varkensvlees, gevogelte en paté’s. Ook bij romige zachte kazen en lichte fruitdesserts heel goed te gebruiken.
Heerlijk bij zachte blauwe kazen zoals roquefort en gorgonzola. Daarnaast goed te gebruiken bij desserts met wit fruit.
Bleekgeel van kleur. Open en aromatisch met in de geur veel rijp wit fruit; in de smaak peer, honing, perzik en citrus; in de finale wat honing, met een licht zoet karakter. Heerlijk sappig en licht verteerbaar.