Frankrijk

Showing 1–24 of 86 results

4.99

Een uitstekend aperitief. Maar ook bij de maaltijd of borrel in te zetten. Bij tapas, inktvis van de grill, gevogelte of visgerechten, zoals een lekkere gebakken zeetong.

4.99

Heerlijk op zichzelf. Ook goed te schenken bij pasta’s met rode saus, (rood) vlees en gevogelte. Combineert uitstekend met varkensvlees, zoals een kotelet van de grill.

8.93

Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.

4.99

Heerlijk op het terras of in de tuin met wat hapjes. Ook op zijn plek bij lichte zomerse maaltijden of in het park bij de barbecue.

17.95

Deze tweede wijn van OTT heet By Ott Rose en deze heeft in de geur hinten van perzik, rood fruit en witte bloesem. De smaak is zeer zacht en verfijnd, heerlijk fris en een prachtige droge afdronk met hinten van licht kers en aardbei!

5.59

LET OP! Etiket is anders (La Chabrelle)! Lichtzoete gerechten, fruitsalades, als aperitief voor de liefhebber van een licht zoete wijn, bij blauwe kazen en natuurlijk bij wat mooie eenden- of ganzenlever, een klassiek gerecht uit deze streek.

7.29

Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren

17.32

Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en jonge (geiten)kazen.

13.58

Heerlijk bij de meeste zeevruchten, witvis en schaal- en schelpdieren. Ook bij licht gevogelte en geitenkaas perfect op zijn plek. Daarnaast natuurlijk heerlijk als aperitief.

5.10

Prachtig goudgeel. In de geur honing, witte amandelen en specerijen. De smaak barst van het witte fruit. Rond en zacht, heerlijke zuren, room en toast. Rond en zacht met in de finale een fijne frisheid.

7.29

Heerlijk bij garnalen of gebakken/gepocheerde vis. Ook lekker bij wit vlees, bijvoorbeeld een mooie kipsalade. Natuurlijk ook een trouwe begeleider van asperges. Zowel witte als groene.

6.38

Breed in te zetten. Zowel op zichzelf als bij eten als zomerse salades, varkensvlees, gegrilde groente en vis of gevogelte van de barbecue.

4.99

Heerlijk als aperitief. Ook zeer smakelijk bij visterrine, gambas, tapas, gegrilde groentes, koude vleesgerechten en salades.

16.92

Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en harde jonge (geiten)kazen.

28.88

Perfect als aperitief, maar ook goed te combineren met visgerechten, wit vlees, kip met morieljes, varkensvlees, kalfsvlees, gerookte zalm op toast, oesters. Ook bij koude voorgerechten met vlees is dit een goede combinatie.

22.10

Gerookte zalm, gebakken forel met geroosterde amandelen, en natuurlijk in alle opzichten het perfecte aperitief.

5.10

Structuur, dieprood van kleur, met in de geur zwarte bessen en kersen. In de smaak bosfruit, rijpe tannines, wat kruidigheid, omlijst met ‘toast’ en vanille. Lekker glas rood, mooi stevig en in balans. Heerlijk rijp, rijk en stevig.

17.49

Goed koud serveren bij een licht dessert, fruitsalade of bij tarte tatin. Ook heerlijk bij appeltaart, stroopwafelijs en andere toetjes op basis van wit fruit.

12.99

Goed in te zetten bij verschillende soorten gerechten. Denk aan charcuterie, koude voorgerechten, kip, varkensvlees en kalfsvlees. In de zomer mag hij zelfs lichtjes gekoeld.

14.95

De AIX is een van de bekendste nederlandse top rose's naast de MIP, Minuty, Ott, Tropez en Miraval

14.79

Heerlijk bij (rood) rundvlees, gerijpte harde kazen, kalfsrollade of pastagerechten met rode saus. Combineert ook goed met wildgerechten, zoals een mooie hazenpeper.

12.73

Heerlijk bij biefstuk/entrecôte, runderrollade, pasta’s met een krachtige vleessaus en bij harde (licht) gerijpte kazen.

16.15

Eendenborst met een saus van bessen, steak tartare, belegen kazen.

9.61

Heerlijk fris aperitief, prima met wat charcuterie, maar ook aangenaam bij een lichte maaltijd, zoals met vis en zeevruchten of bij een zomerse salade. Komt ook goed tot zijn recht bij licht gevogelte.