Frankrijk
Een uitstekend aperitief. Maar ook bij de maaltijd of borrel in te zetten. Bij tapas, inktvis van de grill, gevogelte of visgerechten, zoals een lekkere gebakken zeetong.
Frankrijk
Heerlijk op het terras of in de tuin met wat hapjes. Ook op zijn plek bij lichte zomerse maaltijden of in het park bij de barbecue.
Frankrijk
Heerlijk op zichzelf. Ook goed te schenken bij pasta’s met rode saus, (rood) vlees en gevogelte. Combineert uitstekend met varkensvlees, zoals een kotelet van de grill.
Heerlijk bij de meeste zeevruchten, witvis en schaal- en schelpdieren. Ook bij licht gevogelte en geitenkaas perfect op zijn plek. Daarnaast natuurlijk heerlijk als aperitief.
Frankrijk
Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.
Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en jonge (geiten)kazen.
Frankrijk
Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren
Alsace
Klassieke pinot blanc, heel geurig en open, lekker wit fruit in de geur. De smaak is heerlijk levendig, fris en sappig, met peer, meloen, perzik en nectarine. Mooi droog, goede zuren, met een licht kruidige finale.
Frankrijk
Heerlijk als aperitief. Ook zeer smakelijk bij visterrine, gambas, tapas, gegrilde groentes, koude vleesgerechten en salades.
Frankrijk
PRIJS OP AANVRAAG! Heerlijk op zichzelf. Perfect te serveren bij witvis, koude vleesgerechten, gevogelte of (zomerse) salades
Champagne
Ruinart Blanc de Blancs bestaat voor 100% uit chardonnay en is de ultieme expressie van de stijl van het huis. De familie heeft al zeer vroeg gekozen om de fragiele, relatief schaarse Chardonnay druif te eren.
Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en harde jonge (geiten)kazen.
Frankrijk
Lekker open en aromatisch. Heel bloemig in de geur. De smaak is heerlijk fris, levendig en spannend. Aangenaam rijp fruit: gele appel, meloen en perzik, ook wat exotische tonen en goede zuren. Opwekkend en in balans, met lekker citrus in de finale.
Champagne
Ruinart Rosé is een feestelijke, bruisende champagne, verrassend als aperitief en bijzonder geschikt om te schenken tijdens een lunch of diner door zijn vinositeit.
Perfect als aperitief, maar ook goed te combineren met visgerechten, wit vlees, kip met morieljes, varkensvlees, kalfsvlees, gerookte zalm op toast, oesters. Ook bij koude voorgerechten met vlees is dit een goede combinatie.
Frankrijk
PRIJS OP AANVRAAG! Mooi diep paars van kleur. Rond, zacht en verleidelijk. Wat zwarte bessen, kersen, bramen en pruimen. Heerlijk soepel en afgerond, mooi getypeerd merlot.
Frankrijk
De AIX is een van de bekendste nederlandse top rose's naast de MIP, Minuty, Ott, Tropez en Miraval
Eendenborst met een saus van bessen, steak tartare, belegen kazen.
Heerlijk bij allerhandel lekkers uit de zee, zoals mosselen.
Frankrijk
Lekker stevig. Donker van kleur, bijna paars. Mooie rijpe Merlot. Bramen, zwarte bessen, pruimen en vijgen. Vol, rond en zacht, met een verleidelijke finale en een lange afdronk.
Frankrijk
Prachtig goudgeel. In de geur honing, witte amandelen en specerijen. De smaak barst van het witte fruit. Rond en zacht, heerlijke zuren, room en toast. Rond en zacht met in de finale een fijne frisheid.
Bordeaux
Charcuterie, gegrilde kip, eendenborst met zwarte peper, varkenskoteletten met cantharellen, gerijpte harde kazen.
Champagne
Moët Ice Impérial Rosé is de eerste roséchampagne die speciaal gemaakt is om met ijs te drinken. Een nieuwe smaakbeleving in champagne die plezier, frisheid en het vrije zomergevoel samenbrengt.
Champagne
Ice Impérial, geserveerd op het ijs, kan harmonieus worden aangevuld met "vers" ingrediënten die haar frisse afdronk benadrukken. Wij raden een takje munt, een schil van limoen of witte grapefruit, of een paar kardemom zaden.