Italie

Showing 1–24 of 33 results

6.95

Heerlijk bij rijpe gerijpte harde kazen, geroosterd varkensvlees, biefstuk en alle wildgerechten. Ook smakelijk als aperitief met wat hartige hapjes.

7.80

Heerlijk op zichzelf. Eventueel te serveren met wat ‘fingerfood’.

5.42

Breed inzetbaar. Heerlijk bij de barbecue, mooie combinatie met rood vlees, kruidige worstjes en gerijpte harde kazen.

5.25

Lekker bij lamskoteletjes, pastagerechten en pittige kaassoorten. Ook als aperitief, vooral met wat tapas, erg smakelijk!

5.19

Uitstekend als aperitief, met wat tapashapjes. Ook te schenken bij zomerse salades en lichte gerechten. Prima te combineren met kip en kalkoen.

4.65

Autochtone druiven zijn helemaal ‘hot’ en Italië is gezegend met een hele bulk van deze druiven. Grillo is er een van. Deze wijn is mooi groengeel met wat peer en appel in de geur. In de smaak honing, abrikoos en gedroogd fruit, daarnaast ook lekker tropisch fruit. Rond en zacht, verleidelijk, maar wel met goede zuren in de finale.

Diverse mousserende wijn

Bar Royal – Hûgo

4.23

Serveer Hûgo in een groot wijnglas met een schijfje appel of limoen, een takje munt en drink ‘m lekker koud! Perfect als aperitief en bij een gezellig feestje.

5.19

Heerlijk op zichzelf. Perfect op zijn plek bij de pasta’s met rode sauzen, een mooie pizza of een licht gerijpte kaas.

5.19

Ideaal als aperitief, bij (zomerse) salades en pasta’s. Combineert ook goed bij diverse vis- en gerechten op basis van wit vlees, zoals kip of kalfsvlees.

6.50

Intense aroma’s van rijpe kersen en frambozen, met een toets cacao en specerij. Weelderige textuur. Sappig, rijk en evenwichtig met een zijdezachte afdronk.

4.95

Nero d’avola is een van die fijne autochtone Siciliaanse druiven. Hij doet het, ook bij warme omstandigheden, heel goed. Heerlijk stevig, vol en gul, bramen, zoethout en bosbes. Fluweelzachte tannines, heerlijk afgerond. Verleidelijk met in de finale goede zuren.

5.19

Heerlijk als een fijn lichtvoetig aperitief. Ook goed te schenken bij lichte visgerechten of licht gerijpte kazen.

3.89

Heerlijke aperitiefwijn. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie, (pasta)salades en bij meer lichte gerechten.

8.14

Heerlijk bij wit vlees, ook goed bij veel soepen en bij gerookte vis en schaal- en schelpdieren.

15.79

Heerlijk bij vleesgerechten. Dat kan gegrild vlees zijn, maar ook stoofvlees, lamsvlees of wild.

3.89

Een fijn aperitief. Anders ook te schenken bij charcuterie, koude voorgerechten, gegrilde groenten of salades.

3.04

Heerlijk op zichzelf. Eventueel te serveren met wat ‘fingerfood’.

Aanbieding!
6.95

Alle druiven worden met de handgeplukt hierna worden ze gerijpt op eiken houten vaten, waardoor een een klassieke & sappige wijn ontstaat. De geur heeft indrukken van rood fruit ( aardbei rode bes framboos) kruidig maar ook lichte vanille met peper. De wijn is toegankelijk en sappig met nuances van zwart fruit Proost!

6.99

Heerlijke aperitiefwijn. Daarnaast ook goed te gebruiken bij gerookte vis, schaal- en schelpdieren.

5.99

Heerlijk als aperitief, bij een lekkere salade met gerookte makreel, of bij een mooie krabcocktail met wat grapefruit.

6.04

Ideaal als aperitief, bij (zomerse) salades en pasta’s. Combineert ook goed bij diverse vis- en wit vleesgerechten.

Diverse mousserende wijn

Ocarosa – Secco Rosato

4.99

Lekker aperitief, fijne combinatie met olijven, inktvis of andere hapjes.

24.99

Een echte eetwijn. Voor bij rood vlees, lamsschouder of bij wildgerechten. Hert of eend met pruimen. Rijke gerechten.

9.50

Heerlijk bij tapas, wit gevogelte en als aperitief.