Lekker bij visgerechten, kipsalade, gerechten uit de Aziatische keuken, ook fijn als aperitief, of bij een verse geitenkaas.
Rode wijn
Heerlijk bij rood vlees, lamsschouder, wild en winterse stoofschotels.
Velen van u bestellen hem ook wel als 'de Boschendal met de blauwe capsule'. Gewoon een zeer goede Sauvignon Blanc.
Rode wijn
Een maaltijdwijn bij uitstek. Hier past toch een groot stuk rood vlees. Dat kan een biefstuk zijn of een mooie entrecôte maar ook een groot stuk ‘cote de boeuf’ van de bbq. Of gewoon bij een Zuid-Afrikaanse braai.
Rode wijn
Heerlijke terraswijn, fijn bij een pastagerecht, ideaal bij een barbecue, een ‘braai’, zoals de Zuid-Afrikaners dat zo mooi noemen.
Bellingham
Lekker als aperitief, bij visgerechten, salades, zoals een mooie caesar’s salad. Sappig fijne zuren en bitters, opwekkende frisheid.
Rode wijn
Een wijn voor bij rood vlees. Biefstuk, ribeye of entrecôte bijvoorbeeld, maar ook bij gerechten of vlees van de barbecue is deze wijn op zijn best.
Rode wijn
Heerlijk bij chocolade met sinaasappel, vers fruit en andere desserts.
Aangenaam bij een hele kip uit de oven met wat citroen of bij gegrilde vis of garnalen. Wel gerechten met veel smaak uitzoeken.
Bellingham
Heerlijk bij wit vlees, kipsalade, sushi, gerookte zalm, garnalencocktail, zachte kazen.
Bellingham
Mooi bij gegrilde ribeye, stoofschotels met rundvlees, een lekker wildgerecht, zoals haas of wilde eend.
Bellingham
Heerlijk bij de barbecue, bij spareribs, gegrilde hamburgers, een mooie pasta met vleessaus, of een mooie belegen kaas.
Bellingham
Mooi bij een lamsbout met rozemarijn uit de oven, spare ribs, ossobuco of een lekker wildgerecht, zoals haas of wilde eend.
Bij rijke visgerechten, gegrilde garnalen, varkensvlees en gerechten met kip, Caesar’s salad.
Lekker bij gegrilde lamskoteletten, pittige worstjes van de grill, entrecote, gerijpte harde kazen.
Rode wijn
Goed bij gegrild (rood) vlees, entrecôte, biefstuk, gerookte kip, varken en pasta’s met vleessaus op basis van tomaten.
Lekker bij gegrilde vis, zoals dorade, salades, exotische gerechten uit de Mexicaanse keuken
Heerlijk bij rood vlees. Bijvoorbeeld bij biefstuk, ribeye of entrecôte. Ook goed op zijn plek bij de barbecue of bijvoorbeeld stoofvlees.
Rode wijn
Met veel gerechten te combineren. Rood vlees, braadstuk, gerookte kip, varken en pasta’s met een saus van vlees en tomaten.
Lekker bij viskoekjes, gerookte zalm, maar ook bij wit vlees, zoals een mooie varkenskotelet.
Heerlijke geur, limoen en citrus, rokerig, zacht, vanille, lekker glas, fruit en hout, mooi uitgebalanceerd, met fijne, natuurlijke zuren.
Lekker als aperitief, bij visgerechten, zoals een gegrilde zeebaars, bij salades en zachte kazen.
Een mooie combinatie met wit vlees, zoals gegrilde kip, kalfsentrecote en natuurlijk fijn bij krachtige visgerechten, zoals een gegrilde dorade
Ideaal bij exotische gerechten uit de Aziatische keuken, zoals geroosterde eend met hoi-sin, milde curry-gerechten, won-ton van varkensvlees, maar ook lekker bij een salade.