Eendenborst met een saus van bessen, steak tartare, belegen kazen.
Bordeaux
Charcuterie, gegrilde kip, eendenborst met zwarte peper, varkenskoteletten met cantharellen, gerijpte harde kazen.
Bordeaux
Foie gras, bij blauwe kazen als roquefort, crème brulée met sinaasappel, maar ook fijn als zoet aperitief.
Bordeaux
Heerlijk bij een risotto met paddenstoelen, een goede steak, mediterrane bonenschotels, en natuurlijk een mooie belegen boerenkaas.
Bordeaux
Heerlijk fruit, kersen en bosbessen, een vleugje zoethout en vanille, zacht en soepel, fijne tannine, afgerond en verleidelijk, heerlijke rode Bordeaux.
Bordeaux
Fijn vanille, pruimen en cassis, ceder en zoethout, fijne geur, zwoel en verleidelijk, elegante smaak, kruidig, soepel, met wat munt, en met goede tannine in de finale.
Heerlijke geur, verleidelijk hout, vanille, kersen en pruimen, toast, met een fijne en elegante smaak, opwekkende zuren en wat fijne tannine, maar hij blijft mooi afgerond en heerlijk soepel.
Heldere robijnrode kleur; mooie intense geur, met vanille, een vleugje paprika, cassis en bramen. Rijpe taninnes en levendige zuren van de cabernet sauvignon, afgerond door wat merlot. Wijn met een grote diepte en structuur, puur en verleidelijk.
Bordeaux
Gele pruimen en een vleugje kruisbessen, bloemen, boenwas, honing en rozijnen, rijp en vol, rijk en zoet, lekker sappig, fijne zuren, weelderig en smaakvol.
Bordeaux
Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Bordeaux
Pasta met tomatensaus en vlees, gegrilde kip, een mooie pepersteak, zachte kazen, zoals een mooie morbier.