Lekker borrelen met de wijn en borrelboxen van Via Wijn

Weet je nog, vroeger, toen je op vrijdag na je werk gewoon nog lekker kon borrelen met je collega’s in de kroeg? Of dat je lekker met vrienden of vriendinnen op het terras kon zitten op een zonnige dag? Helaas zit dat er nu even niet meer in, maar veel mensen werken onverminderd even hard. En natuurlijk zijn er ook de ouderen die je nu minder kunt bezoeken. Speciaal voor de mensen die de gevolgen van COVID-19 voelen, hebben we leuke borrelboxen samengesteld. Dat verdient namelijk wel een wijntje (of twee)! 

Onze tips voor een geslaagde borrel

Dat er nu veel niet mogelijk is, wil niet zeggen dat je geen gezellige borrel kunt organiseren! Deze tijd laat de creatieve kant van mensen zien. Er worden allerlei dingen verzonnen om tóch met elkaar in contact te blijven. Dit zijn onze 5 tips voor een geslaagde borrel. Dit kun je met vrienden of collega’s doen, maar ook met je familie.

 1. Organiseer een virtuele pubquiz
  Video communicatietool Zoom wordt de afgelopen maanden veel gebruikt in het bedrijfsleven, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken voor andere dingen. Doe eens iets anders dan anders en bedenk een leuke pubquiz voor vrienden onder het genot van een wijntje. Kahoot is een makkelijke manier om via je telefoon mee te doen met de quiz.
 2. Host een virtuele vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)
  Met Zoom kun je een virtuele vrijdagmiddagborrel organiseren.. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil: vraag iemand om DJ te zijn, of zet zelf wat leuke platen op. In het begin is het even wennen, maar je zult zien dat iedereen zich snel aanpast.
 3. Geef iemand een borrelbox of fles wijn
  We kennen allemaal wel iemand die in de zorg werkt of zich op een andere manier inzet tijdens de huidige pandemie. Hoe mooi is het om je waardering te laten zien? Ook leuk voor de ouderen die nu veel alleen zijn en  je ouders die je minder kunt bezoeken.Stuur een borrelbox of fles wijn toe om deze mensen een hart onder de riem te steken. 
 4. Thuis uit eten
  Als er één ding is wat wij missen, is het uit eten gaan. Een lekker hapje, een lekker drankje… het voelt als eeuwen geleden. Bestel met wat mensen een paar goede flessen wijn en maak een nieuw, spannend gerecht. Zet je webcam aan en… je bent weer gezellig samen uit eten! 

Onze favorieten

borrelbox

borrelbox
Wijn en borrelboxen thuis laten bezorgen

Naar de winkel gaan om wijn te kopen heeft zo zijn nadelen. Je krijgt allereerst te maken met de mensen die zich dan al wel of niet aan de gevraagde afstand houden, moet maar net geluk hebben dat er bepaalde producten aanwezig zijn, en dan moet je het nog naar de auto sjouwen… Flessen wijn zijn immers niet licht. Daarom bezorgen wij onze wijnen en borrelboxen eenvoudig thuis. Woon je in Lansingerland? Dan is dat zelfs helemaal gratis! Uiteraard houden we ons aan alle regels van het RIVM.

Bestel vandaag nog!