Rood

Showing 1–24 of 99 results

5.25

Lekker bij lamskoteletjes, pastagerechten en pittige kaassoorten. Ook als aperitief, vooral met wat tapas, erg smakelijk!

5.55

Heerlijk op zichzelf. Ook goed te schenken bij pasta’s met rode saus, (rood) vlees en gevogelte. Combineert uitstekend met varkensvlees, zoals een kotelet van de grill.

PRIJS OP AANVRAAG Het bouquet toont aroma's van rijpe pruimen en kersen. Mond vullend sap, zwoel fruit, licht kruidig en zachte specerijen als vanille en kaneel met een lange afdronk.

6.50

Intense aroma’s van rijpe kersen en frambozen, met een toets cacao en specerij. Weelderige textuur. Sappig, rijk en evenwichtig met een zijdezachte afdronk.

5.19

Heerlijk op zichzelf. Perfect op zijn plek bij de pasta’s met rode sauzen, een mooie pizza of een licht gerijpte kaas.

11.20

Mooi bij pepersteak, spare ribs, gekruide worstjes, belegen kazen. Perfecte combinatie met mooi vlees van de barbecue.

4.95

Nero d’avola is een van die fijne autochtone Siciliaanse druiven. Hij doet het, ook bij warme omstandigheden, heel goed. Heerlijk stevig, vol en gul, bramen, zoethout en bosbes. Fluweelzachte tannines, heerlijk afgerond. Verleidelijk met in de finale goede zuren.

15.28

Heerlijk bij rood vlees, lamsschouder, wild en winterse stoofschotels.

8.76

Een maaltijdwijn bij uitstek. Hier past toch een groot stuk rood vlees. Dat kan een biefstuk zijn of een mooie entrecôte maar ook een groot stuk ‘cote de boeuf’ van de bbq. Of gewoon bij een Zuid-Afrikaanse braai.

8.14

Heerlijk bij verschillende bereidingswijzen van rood vlees, daarnaast goed te combineren met harde gerijpte kazen.

8.48

Lekker bij rood rundvlees, rosbief en lamsvlees. Ook bij pikante en kruidige gerechten komt deze wijn door het kleine beetje zoet goed tot zijn recht.

13.26

Een echte eetwijn. Heerlijk bij oma’s stoofvlees, rood rundvlees of een ‘sunday roast’. Mooi bij belegen kazen.

4.57

Heerlijke terraswijn, fijn bij een pastagerecht, ideaal bij een barbecue, een ‘braai’, zoals de Zuid-Afrikaners dat zo mooi noemen.

11.40

Lekker bij een klassieke entrecote van de grill of een pepersteak. Maar ook mooi bij iets pittigere gerechten, zoals een kebab of souvlaki. Mooi bij ravioli met bolognese-saus of een lamsrack.

5.09

Helder robijnrood, met een krachtige en open geur, heerlijk gekonfijt fruit, chocola en een vleugje peperigheid, kenmerkend voor Chileense cabernet. Zacht en volle smaak, met wat fijne tannine na, zacht en soepel van karakter. Een product van een zonnig klimaat.

10.19

Bij rood vlees, bijvoorbeeld biefstuk of ribeye. Ook goed te schenken bij stoofvlees, pasta met rode saus of bij kalfsvlees.

4.40

Lekker op zichzelf, of bij belegen kaas, en natuurlijk met een lekkere pepersteak of een lamskotelet van de grill.

11.10

Heel klassiek, mooi rijp bosfruit: zwarte bessen en kersen. In de smaak lekker vol, cederhout, bosbessen, vanille, zachte tannines, wat tabak. Fijne zuren, mooi soepel en elegant. Fluweelzacht, met een lange afdronk.

5.43

Lekker bij een biefstuk of entrecôte. Combineert ook goed met pasta’s met kaassaus, runderrollade of stoofschotels.

8.48

Een wijn voor bij rood vlees. Biefstuk, ribeye of entrecôte bijvoorbeeld, maar ook bij gerechten of vlees van de barbecue is deze wijn op zijn best.

6.78

Prima combinatie met pittige worstjes, kebab of een goede hamburger. of geniet hem met een lekkere belegen ka

13.26

Een mooie begeleider van de maaltijd. Voor bij (rood) rundvlees of lamsschouder uit de oven. Ook heerlijk bij pastagerechten met rode saus of ‘guilty pleasures’ als een zelfgemaakte pizza of een goede hamburger.

16.15

Eendenborst met een saus van bessen, steak tartare, belegen kazen.

75.00

De Marinus is al jaren lang een iconische wijn uit Californie, want het is een super blend van Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot.