Rood

Showing 1–24 of 101 results

6.95

Heerlijk bij rijpe gerijpte harde kazen, geroosterd varkensvlees, biefstuk en alle wildgerechten. Ook smakelijk als aperitief met wat hartige hapjes.

5.42

Breed inzetbaar. Heerlijk bij de barbecue, mooie combinatie met rood vlees, kruidige worstjes en gerijpte harde kazen.

5.25

Lekker bij lamskoteletjes, pastagerechten en pittige kaassoorten. Ook als aperitief, vooral met wat tapas, erg smakelijk!

PRIJS OP AANVRAAG Het bouquet toont aroma's van rijpe pruimen en kersen. Mond vullend sap, zwoel fruit, licht kruidig en zachte specerijen als vanille en kaneel met een lange afdronk.

4.99

Heerlijk op zichzelf. Ook goed te schenken bij pasta’s met rode saus, (rood) vlees en gevogelte. Combineert uitstekend met varkensvlees, zoals een kotelet van de grill.

5.19

Heerlijk op zichzelf. Perfect op zijn plek bij de pasta’s met rode sauzen, een mooie pizza of een licht gerijpte kaas.

4.93

Eetwijn. Lekker bij stevig rood vlees, staartstuk, rosbief, licht wild en stoofvlees.

6.50

Intense aroma’s van rijpe kersen en frambozen, met een toets cacao en specerij. Weelderige textuur. Sappig, rijk en evenwichtig met een zijdezachte afdronk.

11.20

Mooi bij pepersteak, spare ribs, gekruide worstjes, belegen kazen. Perfecte combinatie met mooi vlees van de barbecue.

4.95

Nero d’avola is een van die fijne autochtone Siciliaanse druiven. Hij doet het, ook bij warme omstandigheden, heel goed. Heerlijk stevig, vol en gul, bramen, zoethout en bosbes. Fluweelzachte tannines, heerlijk afgerond. Verleidelijk met in de finale goede zuren.

16.13

Perfect voor bij de maaltijd. Rood vlees, ovenschotels, lamsvlees en ook bij Oriëntaalse gerechten, bijvoorbeeld uit de tajine.

8.76

Een maaltijdwijn bij uitstek. Hier past toch een groot stuk rood vlees. Dat kan een biefstuk zijn of een mooie entrecôte maar ook een groot stuk ‘cote de boeuf’ van de bbq. Of gewoon bij een Zuid-Afrikaanse braai.

8.14

Heerlijk bij verschillende bereidingswijzen van rood vlees, daarnaast goed te combineren met harde gerijpte kazen.

3.89

Heerlijke aperitiefwijn. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie, (pasta)salades en bij meer lichte gerechten.

8.48

Lekker bij rood rundvlees, rosbief en lamsvlees. Ook bij pikante en kruidige gerechten komt deze wijn door het kleine beetje zoet goed tot zijn recht.

15.28

Heerlijk bij rood vlees, lamsschouder, wild en winterse stoofschotels.

8.14

Heerlijk bij wit vlees, ook goed bij veel soepen en bij gerookte vis en schaal- en schelpdieren.

14.06

Lekker bij rood gevogelte (eend, kwartel of gans),  en natuurlijk bij rood vlees van de barbecue of grill.

11.10

Heel klassiek, mooi rijp bosfruit: zwarte bessen en kersen. In de smaak lekker vol, cederhout, bosbessen, vanille, zachte tannines, wat tabak. Fijne zuren, mooi soepel en elegant. Fluweelzacht, met een lange afdronk.

5.43

Lekker bij een biefstuk of entrecôte. Combineert ook goed met pasta’s met kaassaus, runderrollade of stoofschotels.

10.19

Bij rood vlees, bijvoorbeeld biefstuk of ribeye. Ook goed te schenken bij stoofvlees, pasta met rode saus of bij kalfsvlees.

15.79

Heerlijk bij vleesgerechten. Dat kan gegrild vlees zijn, maar ook stoofvlees, lamsvlees of wild.

5.10

Structuur, dieprood van kleur, met in de geur zwarte bessen en kersen. In de smaak bosfruit, rijpe tannines, wat kruidigheid, omlijst met ‘toast’ en vanille. Lekker glas rood, mooi stevig en in balans. Heerlijk rijp, rijk en stevig.

13.26

Een echte eetwijn. Heerlijk bij oma’s stoofvlees, rood rundvlees of een ‘sunday roast’. Mooi bij belegen kazen.