Rosé

Showing all 10 results

6.45

De Montgolfier Grenache/Syrah Rosé is heerlijk op het terras of in de tuin met wat hapjes. Ook op zijn plek bij lichte zomerse maaltijden of in het park bij de barbecue.

6.95

Uitstekend als aperitief, met wat tapashapjes. Ook te schenken bij zomerse salades en lichte gerechten. Prima te combineren met kip en kalkoen.

12.95

Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.

12.49

Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren

7.95

Lekker bij een groene salade of een salade met gerookte kip. Combineer met gefrituurde inktvis of een garnalencocktail.

6.25

De oogst vindt ’s nachts plaats om de druiven zo fris mogelijk te oogsten. Koude inweking en gisting op lage temperatuur met de hele druiven om maximale fruitextractie te verkrijgen; na lagering op beton en roestvrij staal gaat de wijn op fles om de verkregen aroma‘s te behouden.

7.95

Heerlijk bij wit vlees, kipsalade, sushi, gerookte zalm, garnalencocktail, zachte kazen.

16.95

De AIX is een van de bekendste nederlandse top rose's naast de MIP, Minuty, Ott, Tropez en Miraval

9.45

Heerlijk aperitief, bij zomerse salades, oosterse gerechten met een pittige kruiding, wit vlees.

15.75

Ideale combinatie met wit vlees, zoals kalfsvlees of kip, maar ook met een mooie salade niçoise of bij gerookte vis, zoals gerookte heilbot of zalm.