Rosé

Showing all 14 results

5.55

Heerlijk op het terras of in de tuin met wat hapjes. Ook op zijn plek bij lichte zomerse maaltijden of in het park bij de barbecue.

5.19

Uitstekend als aperitief, met wat tapashapjes. Ook te schenken bij zomerse salades en lichte gerechten. Prima te combineren met kip en kalkoen.

8.93

Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.

7.29

Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren

5.08

Heerlijk aperitief, lekker bij een mooie carpaccio, spaghetti alla carbonara, gegrilde vis, olijven.

9.75

Framboos en aardbei in de geur. In de smaak ook rode kersen, lekker sap, goede zuren, heerlijk levendig, met stevigheid en room. Niet zomaar een eenvoudige rosé, maar een wijn met karakter.

6.25

De oogst vindt ’s nachts plaats om de druiven zo fris mogelijk te oogsten. Koude inweking en gisting op lage temperatuur met de hele druiven om maximale fruitextractie te verkrijgen; na lagering op beton en roestvrij staal gaat de wijn op fles om de verkregen aroma‘s te behouden.

6.78

Lekker bij een groene salade of een salade met gerookte kip. Combineer met gefrituurde inktvis of een garnalencocktail.

16.95

De AIX is een van de bekendste nederlandse top rose's naast de MIP, Minuty, Ott, Tropez en Miraval

9.18

Lekker bij groentengerechten, zoals quiche met artisjok, of gegratineerde courgette met parmezaan. Fijne combinatie met een klassieke carpaccio.

8.49

Heerlijk aperitief, bij zomerse salades, oosterse gerechten met een pittige kruiding, wit vlees.

6.45

Heerlijk bij wit vlees, kipsalade, sushi, gerookte zalm, garnalencocktail, zachte kazen.

10.92

Ideale combinatie met wit vlees, zoals kalfsvlees of kip, maar ook met een mooie salade niçoise of bij gerookte vis, zoals gerookte heilbot of zalm.

4.40

Pasta- en rijstgerechten met vette vis, als aperitiefwijn of met frisse kazen zoals jonge geitenkaas; combineert ook goed met koude vleesgerechten en gegrilde groenten. Ideaal voor een zomerse picknick.