Winkel

Showing 1–24 of 330 results

6.95

Heerlijk bij rijpe gerijpte harde kazen, geroosterd varkensvlees, biefstuk en alle wildgerechten. Ook smakelijk als aperitief met wat hartige hapjes.

7.80

Heerlijk op zichzelf. Eventueel te serveren met wat ‘fingerfood’.

4.99

Een uitstekend aperitief. Maar ook bij de maaltijd of borrel in te zetten. Bij tapas, inktvis van de grill, gevogelte of visgerechten, zoals een lekkere gebakken zeetong.

5.42

Breed inzetbaar. Heerlijk bij de barbecue, mooie combinatie met rood vlees, kruidige worstjes en gerijpte harde kazen.

5.25

Lekker bij lamskoteletjes, pastagerechten en pittige kaassoorten. Ook als aperitief, vooral met wat tapas, erg smakelijk!

3.49

Weer leverbaar 01-01-2021 Heerlijk bij schaal- en schelpdieren. Ook goed in te zetten bij gerookte vis en gebakken witvis.

5.19

Uitstekend als aperitief, met wat tapashapjes. Ook te schenken bij zomerse salades en lichte gerechten. Prima te combineren met kip en kalkoen.

Diverse mousserende wijn

Bar Royal – Hûgo

4.23

Serveer Hûgo in een groot wijnglas met een schijfje appel of limoen, een takje munt en drink ‘m lekker koud! Perfect als aperitief en bij een gezellig feestje.

PRIJS OP AANVRAAG Het bouquet toont aroma's van rijpe pruimen en kersen. Mond vullend sap, zwoel fruit, licht kruidig en zachte specerijen als vanille en kaneel met een lange afdronk.

4.65

Autochtone druiven zijn helemaal ‘hot’ en Italië is gezegend met een hele bulk van deze druiven. Grillo is er een van. Deze wijn is mooi groengeel met wat peer en appel in de geur. In de smaak honing, abrikoos en gedroogd fruit, daarnaast ook lekker tropisch fruit. Rond en zacht, verleidelijk, maar wel met goede zuren in de finale.

4.99

Heerlijk op zichzelf. Ook goed te schenken bij pasta’s met rode saus, (rood) vlees en gevogelte. Combineert uitstekend met varkensvlees, zoals een kotelet van de grill.

5.53

Heerlijk bij gerookte vis, gebakken witvis, zoals tong picasso, of schaal- en schelpdieren.

13.26

Voor bij rijke visgerechten, kreeft of coquille. Leuke combinatie met wit vlees, kipgerechten, kalkoen. Ook heerlijk bij gerijpte harde kazen eventueel met wat (gedroogd) fruit en noten.

15.95

Deze tweede wijn van OTT heet By Ott Rose en deze heeft in de geur hinten van perzik, rood fruit en witte bloesem. De smaak is zeer zacht en verfijnd, heerlijk fris en een prachtige droge afdronk met hinten van licht kers en aardbei!

8.93

Heerlijk als aperitief. Ook goed te schenken bij charcuterie, lichte voorgerechten en gerechten op basis van (gegrilde)vis en zeevruchten. Ook bij wit vlees is deze wijn op zijn plek.

4.99

Heerlijk op het terras of in de tuin met wat hapjes. Ook op zijn plek bij lichte zomerse maaltijden of in het park bij de barbecue.

5.59

LET OP! Etiket is anders (La Chabrelle)! Lichtzoete gerechten, fruitsalades, als aperitief voor de liefhebber van een licht zoete wijn, bij blauwe kazen en natuurlijk bij wat mooie eenden- of ganzenlever, een klassiek gerecht uit deze streek.

5.53

Heerlijk bij gerookte vis. Bijvoorbeeld makreelsalade met appel en kappertjes op toast.

7.29

Heerlijk op zichzelf of als aperitief. Ook goed te schenken bij koude voorgerechten, charcuterie en de meeste gerechten met (wit)vis of schaal- en schelpdieren

17.32

Heerlijk te schenken als aperitief. Maar ook bij zeevruchten, schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Daarnaast ook goed in te zetten bij licht gevogelte en jonge (geiten)kazen.

5.19

Heerlijk op zichzelf. Perfect op zijn plek bij de pasta’s met rode sauzen, een mooie pizza of een licht gerijpte kaas.

7.29

Fijn bij gegrilde vis, pasta met saus van tonijn, gegrilde kip, zachte witte schimmelkazen.

13.58

Heerlijk bij de meeste zeevruchten, witvis en schaal- en schelpdieren. Ook bij licht gevogelte en geitenkaas perfect op zijn plek. Daarnaast natuurlijk heerlijk als aperitief.

4.93

Eetwijn. Lekker bij stevig rood vlees, staartstuk, rosbief, licht wild en stoofvlees.